skype

sitter just nu o skypar med jenny, min nya passion, älskart! skulle kunna sitta hela natten men just nu lockar pizzan där nere mera så ska ner o umgås lite med gamlingarna eller så kallat, mamma&pappa. ska bli skönt o umgås med dom en stund faktiskt sen är de nog läggdags snart.

tú y yo, los dos soñando de amor

nöjd över att jag är klar med arbetet som ska vara inlämnat på torsdag, riktigt skönt!
slutade sent idag och var inte hemma förrens ca 16.15, som tur fanns det mat kvar i skolan idag så vi blev inte utan..
annars har dagen nog varit ganska allmän, inget spec har hänt. lektioner som vanligt dock 3 lika dana lektioner på följd med samma lärare vilket är helvetet när man inte tål lärare och inte gillar ämnet men är krigare så överlevde! just ja fick även träffa våran nya sv/eng lärare, verkar faktiskt jätte bra och ser faktiskt ifram lite o dra igång lektionerna med henne! nu ska jag fortsätta lyssna på prince royce, rekomenderas till alla som gillar bachata och spanskmusik! helt besatt, man blir nästan tårögd av texten..

just ja, tänkte visa en bild på min supermysiga säng med nya lakanet!


underbara älskade

vilken underbar kväll jag haft! har skrattat så tårarna runnit, sjungit högt till musik och kört kategorilek, fått roliga saker på film utanför willis, så perfekt måndag love u guys
nu lockar sängen & lite mystelefonsamtal sängen som dessutom är nybäddad med nya lakan!


vi ska alltid vara vänner du och jag

sitter o sippar på en PK och knaprar på lite godis med mina favortitjejer. sitter o lyssnar på nostalgiframkallande musik som e.m.m.a - vänner, (jenny du vet ;)) osv, rätt kul faktiskt!
får se vad kvällen bjuder på, antagligen skype långt in på natten, som besatt!




välkommen in

huuur är det möjligt att skolmaten tar slut?! ae detta hände i varje fall idag, har alltså fått klara skoldagen helt utan mat vilket nästan var omöjligt. nu sitter jag här fortfarande tom i magen och känner faktiskt lite för o komma igång med ett skolarbete vi har fått, vill få det överstökat! så ska ta mig i kragen o dra igång pluggandet påriktigt senare får vi se vad som händer.

påminnelse till mig själv: ta med almanackan imorgon!

u got it bad

gårdagens & kvällens:





haha såååå jävla ful, ae gullit värre, nu ska jag poppa popcorn & se film.


ikea möbler - tålamodsprövande

inte världens snyggaste och de känns minst sagt trångt med ett skrivbord i mitt rum..ville helst skippa de när jag gjorde om mitt rum men märkte rätt snabbt att jag verkligen behöver ett ställe där jag kan plugga ifred så detta var ett måste! 


ikea

första dagen jag känner att jag verkligen fick sova ut! nu ska klä på mig och sen vidare till ikea. kanske borde börja med dagens outfit som evelina eftersökte? ;)

godnatt!

Ikväll har vi underhållt oss med glass, lakrisflakes, fägning&klippning av hår samt på evelinas godispåse. Helt okej lördagskväll och ska avrunda den med lite spel & kanske läsa igenom kamasutra appen jag ladda ner ;)

vi bytte nummer, du bytte långt bort

min nivå är hög och har laddat ner ngt super dåligt redigeringsprogram, mm vad jag har hållt på med den senaste halvtimman. nu ska jag gå till evelina. kvällen får föra oss vidare.


 


ändrade planer.

blev lite ändrade planer, låg som sagt ute på balkongen och solade när jag blev avbruten av papito som skulle laga min dörr så då var de bara o klä på sig för o åka o handla lite grejer väl hemma kom min kära broder och nina så då blev de en fika istället & nu bör jag börja fixa mig om de ska bli något av denna dag.

just nu:




underbara sol

denna lördag kan bli rätt bra, startat bra ivarjefall, med choklad och solsken! planerar just nu o lägga mig ute i solen och sola lite, verkligen suga ut de sista ur sommaren. dagen ser just nu rätt oplanerad ut men rätt skönt de också! skriver nog lite senare också, puss.


blä saknar verkligen kltb's föredetta gosiga kattungar, star&inger  

har väl köksbordet o tacka..

sköning bild från kanske 7an 8an

ligger i sängen utan att ens vara trött men antar att jag har emmas köksbord o tacka, jo för saken är den att jag somnade där förut, med huvudet ner i köksborden och låg väl en 45min så förstå hur min nacke mår nu..det gör de ju inte bättre av att jag sedan somnade på hennes soffa i ännu nån konstig konstig ställning, jag är allt för skön o umgås med ibland.

tu eres para mi y yo soy para ti

nyss hemkommen från en toppenkväll med folk i alla slags åldersgrupper, övrraskande roligt faktiskt!
bjöds på lite grillad kyckling&potatissallad och sen ett parti kubb i mörkret där risken för att bli träffad var ganska stor! slog oss sedan ner hos alma, även super mys där också. Perfekt efter en förmiddag som denna. nu ska jag bara ligga o slapp surfa och kanske uppdaterar igen senare fårse.


bild från försommaren.

vad skulle jag göra utan dig?

känner mycket mycket bättre nu, ringde emma så kom hon o mötte mig på promenaden, kunde inte fått bättre stöd. emma står just nu i dushen & jag ska börja fixa mig lite smått sen vidare hem till emma och sen en tripp till mediamarkt och ingelsta. Grill ikväll i folkparken med fint och okänt folk kommer säkert bli super kul!
just ja vill även säga att jag kommer ha mobilen avstängd idag iaf fram till ikväll!


dum av dig

har nog aldrig haft sån här ångest förut, aldrig. har svårt o andas och paniken växer. kallar inte det här nån sovmorgon på min lediga dag, jag klarar inte o sitta här längre eller va inne överhuvudtaget måste ut ut ut nu, drar på mig löparskorna och går en promenad, får se hur jag mår sen & ifall jag uppdaterar.

te amo con locura

haaa tänkte jag kunde bjuda på ett sista inlägg innan jag dejtar kudden! speciellt till dig abbe salazar!
tänkte mest dela med mig av att jag inte har nån feber längre och imorn ska jag ut på äventyr med emma, men mer om de imorn puss hej leverpastej!


hey boy, were are you when I need you the most?

riktigt illa just nu, ska må lite bättre med lite glass m chokladsås & apelsinkrokant. godnatter!








arg ledsen besviken.

usch har massa jobbiga och egentligen onödiga känslor i kroppen, har haft de i princip hela dagen. startade med lite skola rätt lugn dag sen vidare för en runda på stan med mor min, fick med mig svarta jeans, ett par super mysiga mysbyxor som jag sitter o gosar i just nu & ett par fula trosor. Blev hc en snabbis också men hittade inte det jag letade efter, blev ett linne ist. vidare sen till gullis där jag spenderade resten av kvällen, hittade inte på ngt spec eftersom båda vi är sjuka & trötta så blev mest lite mys.
ledig imorgon & jag ska fan ha en mycket bättre dag än idag, puss.

man dör ju lite..

de här skrattar jag åt när jag är sjuk
(jenny)

http://www.youtube.com/watch?v=Csw0I8KFS5o

http://www.youtube.com/watch?v=JPGIlAQX4iY&feature=related




toarullen - min bästa vän

död åt mig just nu, väntar på att pappa ska komma hem med glass.



vi fick inte åka någonstans, inte ens till köpenhamn

ligger nerbäddad i sängen, har värk i hela ansiktet och huvudet.. förstår inte hur man kan ha ont i ansiktet egentligen men antar att de är bihålorna.. gick en snabbis till skolan men drog nästan lika snabbt..pallar inte riktigt trycket efter en sån här natt, låg bokstavligt talat o grät.. håltimma nu egentligen men skippar nog matten & ligger kvar i sängen.


värd?

super sugen på den här jackan, har dock redan en skinjacka men gillar den inte, värd?



pumpish litish musklish ja0

gav iallafall 70% idag på gym1, duger för första träningen efter ledigheten. nu väntar en dusch sen kommer pullorna hit för lite tv mys.





nypumpad & en snygg tatuering!


tisdag.

frulle -> spår -> skolan -> spår -> sol -> gym -> spår -> dusch -> tjejmys!

jag tycker om dig, väldigt mycket.


personliga, intima, kärleksförlarande gc & martinsland bilder!

 

 



back on track baby

här och nu bestämmer jag mig att börja blogga igen, denna gång mycket bättre lättare nu när man är tillbaka i rutinerna igen & skolan har börjat osv.

värmde upp dagen med en 5 timmars lång bussresa från göteborg till norpan och därifrån en snabbis hem sen direkt till skolan. jääätte kul att vi behåller våran gamla mentor några månader till..som vi trackat så...
iaf tog en runda på stan med e.na och j:t blev en fin måltid på maestro och några timmars pratande sen vidare för o köpa ett hänglås. bjuder på lite bilder vaa o såntdär :)



 

 


RSS 2.0