mamáypapá

ibland undrar jag om inte man underskattar sina föräldrar och allt de faktiskt gör för en. Egentligen är jag så otroligt tacksam att jag har de föräldrarna jag har, de bryr, de stöttar, de förstår och helt ärligt talat så måste de nog vara de klokaste personerna jag känner. Jag är lyckligt lottad som har sådana föräldrar, för vem fan skulle jag vara utan dom? De är guldvärda och jag hade aldrig klarat den här vintern utan dom, ni gör mig starka!

25dec

åker till emma på lite juldagskrök, röja järnet då .


once again

en lugn jul men ändå rikigt fin! fick en hel hög fina paket och har ätit mig upp till öronen, ae mådde inte bra framåt 10, bara en samarin på det. Nu är det bara att se fram emot nästa vecka som kommer bestå av träning träning, julrean och äntligen kommer mina änglar hit, som jag saknat dom! då blir det lite minijul där också, kommer bli fint. Hoppas det kommer lite snö tills dess, vill åka pulka med isak!

saknarminkärleksåattdetgörontvetintehurjagskaklaramigi15dagartill.ily


feliz navidad!

när jag vaknade imorse hade tomten varit här o lämnat lite paket! resten av paketen tar vi ikväll och nu äter vi julbord istället!
godjul!

vår sista dans

OM det blev städning idag, rensa lådor, piska matta, bytte lakan, våttorka, bytte lampor, tvätta både kläder och lakan,u name it! helt slut, känns verkligen som jag dragit ett hårt pass på gymmet. tog mig en dusch sen och vidare för lite klapp köp med far, tog en middag på mc sen hem o slog in alla klappar. nu är jag helt slut och ska ta mig en dusch och lite fotmassage. godjul.









träffad av verkligheten

Vaknade upp i ena gästrummet fortfarande krasslig. På väg till toaletten kollade jag in i mitt rum och insåg att jag verkligen behöver städa och tvätta, både kläder och lakan. Sen kanske de dags att slå in de julklappar jag köpt. Så det är väl vad min andra lediga dag kommer bestå av, styra upp och pyssla runt lite, känns faktiskt helt okej. det behövs ju faktiskt.

skype & sexigacathy

detta är fan vad lovet ska gå ut på, jenny i skype och sexigacathy på king



grabbarna

trottsade febern och tog en kvällspromenad med gårdgrabbara, de är för goa! slutade nästan med att jag låg på backen. Sitter nu med min godispåse och funderar på vad jag ska göra, film, slösurfa alternativt lägga mig? äcsh låter tiden bestämma, pussiss!


4 the 1

trots sjuker så tog jag en runda på stan med tjejerna, kändes bra nu känns det dessvärre värre än någonsin..feber och hela bunten.
klädde granen tillsammans med mor också, det var mysigt! här får ni en bild med min värdelösa htc.
ralph,nina och yeray kom på lite middag också, det var fint. min familj är fin, jävligt fin.



"jobbar du här? - nej? - men varför har du då tagit av dig kläderna!"

mys lunch med moa igår som lämnar landet för lite thimat och billig massage, avundssjuk. Fick med mig en tröja åt mig själv i julklapp haha! xhillade lite fett hos mig sen och senare kom min hårt arbetande vännina och så färgade jag hennes hår, ibland borde jag få guldstärna!


sjuker

sjuker, blää. ligger i sängen o kollar prisonbreak och äter natchochips & cola i hopp om att känna mig bättre. Måste klara av att plugga lite sen, har nämligen slutprov i matte b imorgon!

without you im nothing ♥

hade absolut ingen ork till att uppdatera igår så tar de lite kort nu, en slapp dag i skolan sen direkt efter det så bar de iväg till gymmet, japp dragit igång med träningen igen! Där lyckades jag dra med mig en skaplig skada. Ska inte ens ge mig på o försöka förklara den men det slutade med att jag haltade hela dagen igår och idag.. sen tog jag mitt haltande ben till körskolan, helt okej lektion faktiskt.
Höjdpunkten på dagen var när min lilla italienare kom hem! Gården gänget hade dragit ihop en liten överraskningsmiddag för honom och det blev hur lyckat som helst! Fin känsla i kroppen när alla var samlade igen och humöret på topp

Härlig bild från i sommras


pb

tänkte slå på ett avsnitt av prison break äntligen tagit mig i kragen och laddat ner säsong 4. Började se det med pontus för ungefär 3 månader sen, han var klar efter 1 månad, så ligger lite efter.. äch ska nog påminna mig själv lite extra mycket om min saknade älskling och äta pringles o dricka cola..första söndagen på länge jag spenderar hemma i min säng..

handsfacket,panflöjten och toapappret..

spenderat helgen i floda med familjen. Måste säga att jag har haft det för otroligt bra där och har börjat med något nytt när jag är där - gå med sovkläder hela dagen, hm det måste bli ändring på.. men trivs så bra där så man känner väl sig lite som hemma då. Kom vid 19 tiden i fredags, bakade pizza tillsammans med isak, okej jag gick mest runt och bar på Alva och nosade henne i nacken, finns det något mysigare än små bebisar?! Lördagen gick lika snabbt som den kom, drog igång lite spel på kvällen och det var verkligen länge sen jag skrattade så jag kiknade, och verkligen länge sen jag skämdes så mycket som då, måste varit högröd i ansiket men låt oss bara säga att jag nu mera går under namnet panflöjten..



stulen själ

sitter här o lyssnar på medina medans jag egentligen borde plugga, blä orkar inte men måste. Så dagen lär väl bestå av plugg och kanske senare åker till pojken, får se ifall jag stannar över natten där, sånt som märks.


who u are

lite blandade känslor faktiskt, liten känsla av både besvikelse och utlämnande. Känner mig lite förvirrad och inte alls lugn, kan nog bero på att de senaste veckorna har jag sovit mycket borta på olika ställen vilket gör att man inte riktigt kan slappna av på samma sätt och de det jag tror jag behöver därför var det väldigt skönt o komma hem tidigt, kolla lite fotboll med papi och snacka skit i sängen med mami. Känner att jag faktiskt har saknat dom och jag ser att det tär på dom att jag inte är hemma lika mycket längre och att jag faktiskt är nära vuxenlivet nu, skulle nog kunna säga att jag förändrats en hel del den här hösten man tänker och prioritetar på ett helt annorlunda sätt. Både negativt och positivt skulle jag säga, huvudsaken är att jag är trygg i mig själv och hittar den jag är.

återhämtning

Sitter hos evelina o tar de lugnt , äter salta katter och persika. Bilder från igår har jag också

as värt och länge sen

så värt att må skit idag för gårdagen va helt galet rolig. Chillkvällen slutade med fullt ös och väktare haha! Super goa människor och fräna ölspel samt fickpluntor.
fredagens citat:
"hanglose canadagoose, slicka tutten, jag vill och limen"
"kesha fato fato kesha ford fiesta"
"hallååå hallon, det är vi wildberries"

lördagens citat måste nog komma från grannen " jaha är det såhär man ser ut dagen efter, på måndag blir det i allafall hyresbostäder"
nää ska hoppa in i en dusch sen sno bilder från emma!

in a place you haven't been

sho bre, bra humör och fredag kan knappt bli bättre. ska spendera kvällen hos lisa med folk och förtära våra vener och atärer med gift ujuj kan bli bra som fan känner jag, sitter just nu och taggar upp med musik och lite själv spa ska snart ut o köra lite sen hämta upp prudarna och sen åka till lisa, säger trevlig helg , tack o hej.


hos lisa sist såg det ut ungefär såhär mot slutet hahah

torsdag

äntligen hemma igen! skönt o vara ensam några dagar men måste erkänna att jag verkligen saknat att vara hemma, min säng och föräldrarna. Dagen har spenderats i skolan och hos pontus, lagom mysigt. Planerna inför helgen ser rätt fina ut och ska definitivt ladda upp och vila inför nästa vecka då de blir stenhårt pluggande!
ska ta o blåsa mitt hår nu sen lägga mig o läsa en stund eftersom jag har en hemsk bokrecension att lämna in om en vecka! natti!

böghög & saknar mina tjejer något oroligt!


myran & jag

ligger just nu i emmas, låt mig få säga det, otroligt sköna säng med kattungen bredvid mig. Lite ensamt faktiskt men samtidi6gt skönt. Ska nog försöka sova nu, trots att jag knappt ens är trött men gör det för att förhindra denna morgons incident , försov mig nämligen och när jag väl var i skolan så visade det sig att lektionen var inställd, grattis, jo man tackar.. men bar att se glad ut. Resten av dagen har rullat på rätt stadigt lite ök och körskola inget märkvärdigt.

saker att längta till:

  • älskade jullov
  • träffa mina änglar om 2 veckor
  • mitt basket proffs som kommer den 19 dec
  • 18 årsdagen
  • alanya 2012
  • 10 jan
  • sist men inte minst spanien i februari och hälsa på la familia


monday

hade faktiskt glömt bort att jag dragit igång bloggen igen så får bli ett hastigt inlägg innan jag lägger mig o läser ut (typ läst hälften, lycka till) svenska boken. Kört på en rätt seg måndag faktiskt, inställd lektion, sovit på en stenhård bänk, fått böcker i huvudet jaja i princip en vanlig måndag.. fixa mvg på CNS-arbetet som jag slitit som ett djur för samt nästan full pott på naturkunskapen, känns bra att allt plugg lönar sig. Satte mig på körskolan direkt efter skolan, klarat av fas B nu och det känns så skönt! dessvärre så är det inte lika fint bakom ratten, räcker med att jag började dagens lektion med att nästan köra på 5 st på raken.. stolt. men det där ska nog gå nån gång, positivt tänkande som gäller trots att sjävlförtroendet ligger på botten när de gäller körkortet.
anyways så har jag nog tagit det rätt lugnt sen jag kommit hem, gjort lite arbeten, fixat med doppresent och ätit. Nu gäller det att ladda upp inför veckan för ska nämligen vara kattvakt tis-tors så blir att mysa ner mig i emmas lägenhet de närmsta dagarna så får se hur uppdateringen blir.

Alva ♥

den 26 oktober föddes lilla prinsessan, hur otrolig känsla att bli faster igen. denna gång åt Alva. Är fast, saknar båda mina gullungar hela tiden. Och det är så mycket man vill, önskar jag kunde åka tid en onsdag efter skolan o fika, önskar jag kunde hämta på dagis och vara barnvakt, önskar jag kunde få baka julens första pepparkakor med de små änglarna. Men alla önskningar blir inte verklighet och är evigt tacksam för alla andra helger och högtider jag får spendera med de. Det är så vackert o se de utvecklas och växa upp och är så glad att jag får vara en del av det, trots avståndet.
Fasters absoluta favoriter, ingen har mig runt lillfingret som ni. Ni är guld Isak & Alva.

välkommen in igen

mitt liv verkar just fått tid för att blogga igen så drar igång och skriver av mig lite då när lusten infaller. Drar igång lite tack vare moa som pushat lite senaste tiden haha! en sann vän som varit mycket fin den senaste tiden när vinter mörkret fallit, de är fint när man känner den känslan att man verkligen hittat tillbaka till varandra. Bara en av de fina känslorna som passerat den senaste tiden, har världens bästa tjejgäng som sätter guldkant på min vardag, fina klassen med våra rykten men framförallt underbara tillfällen tillsammans med min pojkvän som förgyllt mina dagar med hopp och kärlek. Känner att jag vill och måste uppskatta tiderna och den här veckan tillsammans med honom för snart lämnar han mig i drygt en månad.. och ikväll sprack det, kunde inte ens hålla tårarna inne när han var här.
annars ser livet ut som innan, pluggar och är ambitiös. även dragit igång ordentligt med körkortet hoppas på det där förbannade kortet i början av nästa år eller iallafall innan våren kommer.

långt inlägg men värt det, kanske måste skriva av mig något mera, känns så.
anyways
välkommen in igen.

RSS 2.0