right now

sötan färgar mitt hår och jag är snygg.


yoga

sitter o lyssnar på yoga musik, såå avslappnade och skönt. har precis färgat håret på jenny och passar på o börja skriva lite på ett arbete vi fått medans hon färgar sitt löshår/ tvättar ur sitt.
sen är de min tur, vi kör på rött igen, de härligt!


inlägg till mig själv.

glöm inte att du är patetisk och lever i en lögn. men det är okej att skratta, speciellt åt sig själv.

por tu placer

är nästan människa igen.
har levt i någon slags grotta de senaste veckorna och tog äntligen tag i det och städade mitt rum. nu fattas bara lite mat och en dusch så är jag människa igen.

mitt liv suger.

mitt liv suger, mitt liv har på något sätt tappat sin mening - känns det som.. en del av mig lämnar mig inom några timmar och skulle inte kunna gråta mer än vad jag gör just nu. allt känns förjävligt.
trots de fick jag de lite trevligt ikväll, en sovande martin och lite mer pratglada vänner, joakim&linda. allt för att ta farväl av joakim. blir galen vill inte känns denna smärta i hjärtat som jag känner just nu, även fast att jag vet att du kommer tillbaka, och att vi kommer ses igen så kommer du inte bor 10 meter ifrån mig längre.

denna höst, denna vinter, denna vår kommer vi inte spendera ute på gården fram till småtimmarna, fyfan va ont de gör o bli vuxen.

götet

sluta lite tidigare än vanligt idag, vilket passade perfekt för ska till götebborg eller rättare sagt till floda för o hälsa på min kära broder, isak,viktoria och lillbebben.
känner verkligen för o åka bort lite i helgen så ska bli oroligt skönt, umgås med familjen och få lite plugg överstökat osv. får se hur uppdateringen blir kanske hörs senare för ska fixa lite med musiken, packningen och allt därimellan. puss på fredag :*



facebook- där perektionen utspelar sig

varför varför varför vad vill facebook mitt liv? suttit sen drygt halv 5 o pluggat och startade sen datorn för o skriva lite arbete och vart tror ni jag hamnar? jo facebook.. hopplöst.
men ska verkligen försöka hålla mig till skolarbetet och lyssna på lugn musik. måste ta mig i kragen med pluggandet, har verkligen bortprioriterat det senaste tiden, besviken på mig själv. men nu ska jag fan ta o klara dethär, hejdå facebook.

första andra och på de trejde smäller det

kan inte sluta le! nu är resan bokad och inget kan bli bättre! ni anar inte hur glad jag är. kommer vara värt varenda krona.
kommer blir galet, klackarna i taket brunbränd hy och massa kvalitets tid med las chicas! skulle kunna skriva ett inlägg på 10 sidor om hur bra det kommer bli!

den 26maj 17.00 lämnar vi sverige för bättre tider. "endast" ca 8 mån kvar, 246 dagar!

ni är bäst tjejer, big love <3

 



you just call out my name and I'll be there.

hur mysig kväll som helst, nära till tårar flera gånger. ni gör mig till en bättre människa. gör ont att säga hejdå till inte en utan två personer.

tillagade en härlig gräddig pasta carbonara med massa snacks som efterrätt, magen är full och är trött. så ska fixa iordning lite här hemma lägga ner tvätt, plocka i rummet och sen borsta tänderna och äntligen sova.




försökte hitta smalavinkeln ;)

fin besök

ska dra fram plugg materialet nu och se till o va lite duktig innan jag får lite fin besök. har en hel del prov nu nästa vecka.
Får som sagt lite besök sen av gården gänget, blir lite middag och mys. kommer nog kännas mycket sorgligt, detta kommer va en av de sista sakerna vi gör tillsammans på lååång tid. fan alltså det gör ont, obeskrivligt ont. men vi alla måste möta vuxen livet och ta våra egna vägar, även fast de svider ibland. blir nästan tårögd bara jag skriver såhär.. meen nej glada miner på nu, för nu ska vi ha det rikigt trevligt ikväll och jag ska glänsa på matlagningen ;) i varje fall på o äta upp den!

galen, galen i dig


varje sekund med dig är värdefull, du är bäst.
mi vida, mi amor.

turkiet-alanya

på torsdag ska de brännas pengar! för då ska vi fan ta o boka våran efterlängtade resa! kommer bli så galet så det är obeskrivligt, goning to have the time of my life..längtar redan!

ska ligga såhär ungefär varje dag! tanmode



amame ahora y siempre, amame

började dagen bra med o försova mig, men kändes faktiskt lite skönt, lite skola, lite lunch, lite mer skola sen lite hem där evelina och pontus väntade vid spår, så söta hihihi. vidare hem till mig lite myspys med hjärtat. straxt efter han gått blev det lite deeptalk med tjejerna, vilket känns skönt, nu är allt överstökat. tänkte
lägga mig o fortsätta se filmen som vi börjde på förut eller kanske lägga mig i vilket fall ska sminket bort först. puss



dagens, och självklart på med myskläder direkt efter skola.

got 2 luv U

precis fått i mig nån slags GI maträtt som nästan endast servers här hemma nu förtiden, nästan iallafall. mycket roande middag med mamita och papito, haha älskar verkligen pappas skämt dom är för grymma! hans jämnförelser med att sätta på en grönkanin på liseberg osv. ae hahah
hårblåsen väntar nu sen ett avsnitt av prison break. godernatter.


saknar allt som har med bilden o göra, solbänd hy, las palmas, släkt, sol och framörallt värmen.

jarråh

kom hem från moa för några timmar sen och kände det extrem suget efter frödingekladdkaka (gaah) meen det vände till ett träningssug! joggat, och gjort massa andra övningar nu i drygt en timma, bra initiativ cathaysa!


vätränad o go, eller gravid?


ae varken eller får väl nöja mig med att detta är i uttöjt tillstånd! ;)

ralph

just ja, spenderat hela förmiddagen med denna tillkommling. helt underbar, smälter!










el amor que perdimos

klag klag klag i denna blogg bara just nu, men det är väl meningen, att bloggen ska spegla min vardag och mina känslor? och just nu känner jag bara en stor klump i magen. finns så mycket man vill ta upp men vågar inte, rädd att förlora det man har. trots att man ifrågasätter det man har, blev det som man verkligen hade tänkt sig?
höga förväntningar resulterar i besvikelse. när man själv är beredd att ge upp världen men får knappt inget tillbaka, inte tillräckligt. känns fel o klaga för egentligen har jag allt jag vill ha och allt är egentligen bra. men bra på det sättet jag vill? ja det går ju o diskutera.


avslutat kapitel.

lite back on track igen, får se updateringen lär nog bli lite sådär framöver, när lusten infaller helt enkelt.
hade tjejerna här på en liten sleepover, slappt o mysigt skulle egenligen ut på landet o festa men så blev de inte efter mycket om&men. mysigt med massa gött samt en hel del drama! finns egentligen inte så mycket att säga om det, skrattar mest åt det nu.

det känns så otroligt bra att släppa kontakten med en person som fått en o må dåligt&gråta flertal gånger..men den här gången var jag starkare än någonsin och vill inte ha nån som helst kontakt med henne efter hennes beteende, hon är ute ur mitt liv nu vilket skulle kunna vara sorgligt efter alla fina stunder vi delat men det är de sista det är, sorgligt. nu slipper jag bry mig om en människa som inte en endaste gång brytt sig om mig. spottar du på mig spottar jag 10 ggr tillbaka på dig.

enda bilden som ens gick att tänka på o lägga ut från igår. mina pinglor!

punkt.

vill inte blogga. tänker inte blogga. vill gråta, tänker gråta. livet tar så jävla oväntade vändningar ibland. är arg på livet inget känns rättvist. måste tro, måste hoppas på det bästa.

baila sexy

måndag måndag måndag, ny vecka nya tag. har blivit hur mycket skit saker som helst förra veckan så denna vecka satsar vi på träning och skippar snabbmaten och marabukakan.
Startade dagen med en skål med havregrynsgröt samt hemmabakat bröd, stadigt och smarrigt. vidare för en lätt dag i skolan trots det slockande jag nästan på sista lektionen. legat o kollat på pb ända sen jag kommit hem eftersom mi amor ställt ultimatum att jag måste va klar med första säsongen till imorgon, lyckatill.
nu ska jag snöra på mig löparskorna och fortsätta mitt nyttiga liv (som kommer sluta imorgon typ, som alltid)


saknar dig redan, kära flott :'(

It's not always easy, but somehow our love stays strong
If I can make you happy, then this is where I belong

And I'd just like to say
I thank god that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my sweet love, you're perfect for me

ron pope - perfect for me

med ena foten i graven

trodde aldrig jag skulle ligga o gråta till prison break, tårarna bara rinner. måste dra igång nästa avsnitt direkt efter duschen eller funderar faktiskt på o bada har halsont och knävärk, helgen sätter sina spår. väntar även på att mamita ska baka både äpplepaj & bröd så de blir lyxfrulle imorn!

förresten är lite sugen på o bli brunett igen?

något äldre bild dåååe

botten upp

jävla fin kväll hos lisa!


home

inget bloggande, mycket farande.
nyss hemkommen från emma, eller vi tjejer fick rättare sagt låna hennes lägenhet medans hon befann sig till sjöss. lördagen bestod av illamående och huvudvärk, slösa pengar på skit, åka till andra sidan stan för 2 pizzor för 1 ( som dessutom inte gällde och kan ha varit en av de äckligaste pizzorna jag ätit) sen lite film och mycket spel samt extremt mycket mys.
tänkte lägga upp bilder från fredagens festligheter snart, look out!

dagens.

kära studiedag

längtar tills imorgon när jag kommer ha träningsvärk i princip hela kroppen, vill känna att jag tränade idag, dock köpte jag och evelina med oss en varsin kebabrulle hem till mig där vi njöt under tystnad haha. min personliga slav gjorde även chokladbollar till oss som vi tryckt i oss ikväll, emma kom förbi en sväng senare och nu ligger vi o ser efterlyst och näst intill bajsar på mig, eller ja tjejerna ligger mest o spelar o skiker, dagens ungdomar..
just nu inväntar vi mamita som kommer med lakritsnappar som ska blandas med glass! mums.


sommaren 2010

work that tight as

somnade skönt till prisonbreak igår och vaknade till mansröster och dån, tänkte lite vafaaan men kom på att de skulle sota eller ngt sånt. nu laddar jag upp för lite gym, ska bli skönt. både o träna och träffa e&e igen :*


prison break

är fast, redan efter ett avsnitt, helt galet spännande vill bara fortsätta ligga i sängen o äta fruktsallad och kolla på prisonbreak men ska istället ta mig ut på vägarna (okej typ parkeringen) o övningsköra, min nya favoritsysselsättning haha.
tjejerna skulle egentligen komma förbi på lite mys men vet inte alls hur det blir med det, hoppas iaf på lite besök. eftersom det ändå är ledighet imorn som gäller.

första övningskörningen några månader sen


what if god was one of us

älskar att jag lyckades somna med skorna på - i sängen! ska väl tillägga att jag var super trött efter en grym insatts på gymet, och skulle dessutom töja ut mina nya försmå skor, så på med blöta sockar och sen skorna la mig sen i sängen och började läsa lite med.grund men som vanligt somnade jag! vaknade av rejält värkande fötter, de var nästan blåa haha!
har dessutom antat en lätt asperges på mig, blir psykiskt instabil när dagen inte blir som tänkt, dvs idag, alla lektioner inställda, okej skönt men när jag väl tagit mig upp ur sängen kan jag lika gärna gå på lektionerna dessutom ligger vi redan så mycket efter så det blir ju bara värre.. men tog mig som sagt till gymet på förmiddagen, måste erkänna att det va skönt!
och nu ligger jag på sängen rätt utvilad och måste dra igång pluggandet igen, creed till mig själv!




salt socker socker salt

ibland önskar man ju nästan att man hade emaljöga..har haft så äckligt ont i ögat hela dagen så det går inte o beskriva, kunde inte hålla ögonen och råkade tillochmed somna i ljushallen, vilket nästan bör vara omöjligt med den ljudnivån, men somliga lyckas med allt..
tog en tur till ingelsta med mor min på eftermiddagen, fick med mig två par skor hem, - helt OK, inget spec. kvällen har sen spenderats hemma med lite myskvällsmat med föräldrarna, lite plugg och tv. mer orkas inte på en måndag och känner att jag bör lägga mig nu, puss!




la gente esta muy loca

herrejävlar vilken kväll igår! länge sen jag hade så roligt, träffade på allt från norrmän till afrikaner, ujuj snott cykel från lösben, dedikerat en mr cool till en kille med truckerkeps, ja han använde trucker keps och körde volksvagen ala gameboy, blev tillochmed smygfottad på spårvagnen. listan kan göras lång men summerar kvällen med ett ord, klockren och lite bilder!






 



sääällad

grr sitter o njuter av lite sallad, smarrit. känner att kvällen kan ha vändit, kan bli rikigt bra! blir upp hämtad vid 7 sen vidare för lite ärenden och fest! inga problem finns ikv!
s

dagens

kör på en dagens.

sitter just nu med emma och planerar kvällen lite smått, har lite olika saker på g men hoppas allt löser sig.
Vi hörs antagligen senare, puss


kissemiss

lite fin frulle just nu, skola snart!
notera kattpyjamasen som tagits fram igen nu när kylan börjar komma.

fredag morgon

blev inget mera inlägg igår som ni kanske upptäckte, föör trött.. känner mig fortfarande inte utvilad men finns ingen tid för skolkning här..även fast jag velat men det är fullt upp i skolan.
sitter just nu o fixar håret lite sen ska jag försöka få i mig lite frulle, känns fortfarande lite tidigt för det. men något måste jag få i mig innan skolan!

love...loud&clear

icke bloggat på ettag, kände inte för det igår helt enkelt.
lätt skoldag, bara en hel lektion efter det tog jag mig till stan med lisa och hann tillochmed en solning. fick med mig en poncho, bild kanske kmr sen om jag orkar.
har nu precis duschat och väntar på att min man (haha) ska ta sig hit. mys torsdag!

RSS 2.0