mi corazon empiza bom bom bom otra vez dale bom bom bom

inte bloggat på ettag, inte för att jag inte har tid mer för jag inte haft nån lust!
dagarna ser väl ungefär lika dana ut , stranden och sen ut på kvällen, men de är precis lagom för mig på semester. vill inte göra ngt mera och orkar inte det heller.
häromdagen, minns dock inte vilken dag, dagarna flyter liksom ihop på semestern så föll jag offer alkoholpåverkade människor, pappas troende att han va tequila kungen gjorde att han börja blanda drinkar och så föll jag som offer ( självklart eftersom jag va den nyktra) framåt natten blev jag påtvingad brudklänning och fick gå manekäng i hela huset, de andra hade väldigt roligt.

förävrigt har jag de fan fint här, värme fast mkt moln och lite brunbränd och varje gång man går ut så ser man släkt som man hälsar på, det händer inte i sverige.

erkännande: förra lördagen duschade jag håret, lät de gå 5 dagar, duschade torsdag och nu är de söndag.. jag har inga planer på att duscha håret inom en kort framtid. och ja de klart jag duschat kroppen varje dag, men håret är en annan sak, utomlands, på semester.

brännan efter halva semestern, dock kmr jag börja flagna snart.


blää

Ren skit dag idag , vakna 12?! Såg att de va dåligt väder så la mig i sängen och blev kvar till ca 2 sen begav mig jag&mami ut på promenix, hela 5 km! Kom fram till las arenas, checkade primarket lite snabbt. Besvikelse, hitta inget. Upptäckte att jag börjat flaga, fy fan ... pannan o ryggen :( dock 2 veckor kvar så hinner nog bygga upp brännan igen. Nu ska jag ner o se film, vill att denna dag ska va över.

by the sea ;


min kropp min själ längtar efter dig, på alla vis.

ligger just nu i sängen helt själv, känns ovanligt o ensamt. Har sovit tillsammans med ana en hel vecka nu , så första natten själv. Stranden idag som vanligt ,, dock befann jag mig under parasolet hela tiden , kände mig fan svag, måste ha varit de hembrända igår.. fy fan. Framåt kvällen drog vi oss till hamnen , ett köpcentrum där , åt lite burger king och leta efter sol hatt, hitta inget. Sen tog vi en sväng till min faster senci där lite kusiner osv befann sig, även min kusins bebis, 2 månader , smälte direkt! Jdag som älskar bebisar! Blev rätt sent där och nu ska jag sova. Är trött. Puss

ame tjenare

jag är duktig på alla sätt.. glömde solkrämen hemma idag i tro om att det skulle va molnigt på strandet, det sprack upp och blev finaste dagen hitills. jag brände mig. glömde datasladden hemma till kameran får ta bild med mobilen på kameraskärmen så att jag kan bjuda på lite bilder, där av kvaliten. jag sitter inne ist för o följa med mami&papi o handla, jag borde umgås med familjen ist.
just nu känner jag mig faktiskt lite nere.. saknar verkligen alla där hemma, det gör ont! och när man känner dig nere så vill man ju helst va själv, problemet är bara att här kan man aldrig va själv.. släkt överallt. vilket egentligen är underbart men just nu vill jag vara ensam.
men iaf, dagen har varit fin jag är nöjd.


a casa de dacil.

kom precis hem till dacil, min kusin. va po ett kopcenter & myste lite, blev aven lurad po pengar och dog av skratt nar vi kom po det. just nu vantas lite mexicanskmat sen massa vikt gynnande saker so lite angest har man nog trots allt med all mat.. skulle ta mig ut o jogga i morse och lyckades val jogga i 5 min sen ja va de roda havet i min trosa so bara hem o byta om..
fan vilket doligt inlagg, bloooeeeeee hejdo nu ska jag spela playstation..


las canteras.

vaknade kring en 11 idag i tanken om att de va regn och molnigt men kollade ut så var de strålande sol så snabbt upp för frulle och sen vidare till stranden, dock själv då min olydiga kusin går i sommarskola och har allmänt sabbat sig i skolan..illa!
termometern på stranden visade 28 grader dock molning men det sprack upp då&då. molen gjorde det bara bättre faktiskt! annars blir de fööör varmt. låg o njöt med musiken i öronen när jag plötsligt fick en toffel i ansiktet o tänkte precis skrika 'eeey vem vare , vem vare som kasta' när jag ser pappa en bit längre bort stå o skratta. senare kom ana ner och gjorde oss sällskap vid 3 tvingade vi far min att ta ut pengar så vi kunde köpa glass, ooooh my fucking gooood vilken jävla glass, orgasm i munnen fan!
väl hemma igen la jag mig uppe på taket en stund och nu ska jag gå o duscha för o sen gå o handla sen vidare för lite tapas, livet leker! puss

the city of palms.

hola kanske är de rätta ordet att starta detta inlägg med haha! är framme och oskadd nu blev en lååång dag igår, sov en&enhalv timma igår sen upp igen för o fixa det sista sen bilen upp till arlanda. skapliga bråk de blir när familjen salazar ska ut o resa! iaf sen på flygplatsen rulla allt på checka in, i tvingad frulle pga medicinering sen boarding för o sen nästan sova de 5 o 1halvtimma på planet. har nog aldrig känt mig så trött som då! klarade verkligen inte av o ha ögonen öppna och inte ens maten gick ner, fick panik de stunder jag inte sov.. antar att de berode på antibiotikan.
vid 2 var vi framme hos farmor&farfar där vi varmt blev välkomnade! usch vad jag saknat alla! åt tradisionsvist 'ensaladia' & 'clipper' gott! drog mig sedan ut en stund med ana, gick längs stranden och tog en glass och solade i eftermiddagssolen. det var svårt o hålla ögon öppna då också. framåt 7 var vi hemma igen och jag kasta mig på sängen direkt och självklart ringer de på dörren då och det är grannflickan som minstsagt är besatt av mig så va tvungen att pallra mig upp igen o leka med henne, kolla på kort, leka barbie och sjunga.. senare vid ett tillfälle skulle hon in till sig för o hämta ngt så då passade jag på o lägga mig på sängen igen, och så kommer hon inrussande igen och jag tänkte att jag klarar inte de här mera så låg kvar på sängen medans hon visade dans, videos osv OCH råkade somna...stackars flickan..hon stod kvar o lekta o jag låg o sov! som tur kommer min faster in o räddar mig. hon förklarade fint för Yaneli, som hon heter att jag rest idag o va mkt trött, tillslut lämnades jag själv och kunde sova ut! men tyvärr blir jag väckt vid 11 igen av att mamma säger att jag måste ta mina mediciner och sen gå ner, ja jag sover hos min faster som bor lägenheten under oss. så upp igen yrvaken och göra alla dessa saker sen ner dit och snabbt ner i sängen igen!

vilken färg har själen älskling


ups.

fan får man säga att ens liv suger dan innan man åker till spanien & träffar solen och släkten? men jo så känns de just nu, har antagligen urinvägsinfektion har sprungit fram i tillbaka till vårdcentralen för o lämna urinprov hela förmiddagen. jag kommer sakna sönder mina fina vänner, jag kommer sakna min säng och kärleken. usch fy blä just nu känns 3 veckor allt för långt. samtidigt som det verkligen behövs. iaf chillar på pilatesbollen eftersom jag inte får lämna huset eftersom pappa fixar altandörren som fick sönder (undra hur..hosthost) och jag har lite feber, blää ska gå o tycka lite mer synd om mig själv nu.


warra warrrrrrra

hade en mysig sleepover här igår, fick både mat o paj serverat, lyx! Vaknade kring 11 och styrde lite hemma sen stressa evelina jag och Kim iväg till stan för kina buffé , så jävla snuskigt gott! Fick dock sitta o kämpa under hela maten för har fått urinvägsinfektion som gör så jefla ont.. nae nu ska jag ner o umgås med la familia en stund sen börja packa sen vidare till Kim för kortspel, vin och musik.

ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja

ingen mat hemma....jag har handlat upp alla pengar...jag är hungrig......är fattig......pengar o mat anländer imorn eftermiddag...överlever jag?!

eksund mannen

ligger lite halvblöt i soffan trött som fan. drog till eksund en stund förut med amanda&kim solen strålade fint när vi åkte dit men väl där blåste de som fa-an och på vägen hem blev vi skapligt blöta av regnet. har plockat, tvättat, diskat och alltmöjligt här hemma nu , allt är nästan återställt!

tänkte bjuda på lite bilder från gångna veckor ->










sliten.

nu sitter man här själv , helt jävla bakis o dan. styrde upp lite fest här igår och kan inte kalla det annat än lyckat! mycket fint folk med lite undantag men de problemen löste sig snabbt.
började kvällen med lite grill där jag agerade grillmaster, inga komentarer på det.. framåt halv 10 10 började folket rulla in och de blev ngt slags öppet hus här men det var jävligt kul. lite vandalisering av huset blev det men de sånt som händer, måste dock ge stort creed till moa som skulle stå på händer som inte lyckades så väl, och slutade med en trasig fönsterbräde och viplersskada haha.
avslutade kvällen med golvmoppen och trasan och kunde äntligen lägga mig i sängen kl 5.. och väl där kunde jag inte sova, hade för mkt energi så de blev max 4 timmars sömn inatt, dessutom hade jag inte behövt städa hela natten då mina föräldrar kommer hem imorgon. men nae nu ska jag sätta på en diskmaskin och ta en dusch o se vad dagen har o bjuda på..
snodda bilder kommer senare puss.

petter is in town.

trött och allmänt död men kan bero på min järnbrist. ujuj
neeeee drar mig mot staden snart för o digga lite petter och träffa fint folk och njuta av sommaren. ( det regnar, inte ett dugg förvånad, börjar gillat)
kyss o smeeeeeeeeek

me right now med ett fett smile


830, destination nkpg

På 830 igen , helgen har verkligen gått för snabbt. De kändes i hjärtat o lämna isak, min bror och viktoria, dom är så grymt underbara! Va bara nån sekund ifrån o sjukanmäla mig nästa vecka, jävla äckliga jobb , snor mitt sommarlov usch inte ens bra betalt.. ivarjefall hur skönt som helst o komma iväg under helgen, samla tankarna lite och verkligen prata ut med min bror, han har verkligen lyssnat på varje ord jag sagt fyfan vad glad jag är att ha honom! läskigt hur lika vi är. Men jag mår bra och allt är fan super fint nu , åker dessutom t Spanien om 9 dagar!

swebus

Har suttit på bussen ungefär en timma och har redan hunnit bli irriterad på gråtande barn, värme och dålig luftkonditionering. Somna även en stund mellan nkpg och lkpg men vaknade av att mer än halva bussen sprang av, fick lite panik att jag missat ngt under sömnen men verkar inte som de eftersom vi är ute på vägen igen. Ae nu ska jag in i tankarnas land igen, man lyckas reflektera mycket under 5 timmar på bussen, vilket är väl behövligt.

göteborg forfan.

har inte blivit ngt bloggande den här veckan eftersom jag sovit borta hela veckan. evelinas föräldrar va utomlands så vi passade på att ha mys hela veckan, jag är bästa tjejerna. har varit en absolut grym vecka fast samtidigt rätt lugnt eftersom vi alla har jobbat. cash is king.
alla dessa myskvällar och mat har inte bådat mig gått och har gått upp ett kilo vilket känns men har ändå varit riktigt duktig, enligt mig själv, och varit ute två gånger på en non-stop löpar runda, sååå skönt! ska verkligen fortsätta med det.
just ja, bara en vecka kvar på jobbet nu, fan va snabbt de gått.. men skönt att de är över snart! kom precis hem från jobbet och dagen har gått oväntat snabbt, sitter just nu o väntar på att pappa ska hämta upp mig sen åker vi till resecentrum där jag hoppar på 830 mot götet och brolle och fasters favorit. blir kvar där hela helgen, kommer hem nån gång på söndag kväll. ska försöka uppdatera nån gång mer idag och under helgen.
// pussar från en sliten cathy.

hm shop online.

gick som vanligt till jobbet i morse men kände hur jag fick starkare och starkare värk i både rygg och mage så gick hem straxt innan lunch. väl hemma somna jag till 4 ungefär och vid halv 5 begav jag mig till evelina där vi höll på o färga hennes hår till klockan 8, ujuj. funderade på att dra en sväng till ensjön/navesta men planerna ändrades snabbt hemma där jag istället började spela spel och äta lite fint med la familia eftersom min kära broder va på besök. just nu sitter jag o klickar hem lite söta plagg från hm.s hemsida men ska snart ner igen o va lite social. Imorn beger vi oss till emmas nya lägenhet där de bjuds på massa mysigheter och sen framåt kvällen dras de till evelina, kan bli en mycket fin helg, ser fram emot fast jag saknar mitt hjärta väldigt mkt, de gör lite ont faktiskt men thats just love.
hörs kanske senare eller imorgon innan jag drar mig, puss.


RSS 2.0