midsommar och mycket mera







ni är fan helt galet bäst!



la cama.

ligger i sängen helt utslagen efter en dag på jobbet, har agerat nån slags nagelvårdare idag, hållt på o målat massa damers naglar osv, så söta allihoppa!
är så extremt trött nu så ska ta en powernap snart sen vidare t FBG superduper mys. tänkte bjuda på lite midsommarbilder osv i ett inlägg snart men först lite mat i magen puss.

högre makter.

vet inte vad jag ska skriva, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, klump i magen, yr o trött.
men ska inte klaga, har haft tre otroligt fina dagar den här veckan, fina vänner där & underbart väder! bilder kommer nog nån dag snart, men orkar inte nu, för mkt som går runt där uppe måste ta en dusch och lägga mig annars kommer jag nog svimma..

upp&ner

helt jävla cp störd kväll! Den börja riktigt fint och kan inte säga att den var misslyckad , för vi hade jävligt roliga stunder! Vakna upp med lite ångest , kanske har mist en otroligt fin vän och jag vet inte riktigt hur jag ska känna och uttrycka mig. Jaja vi får se under dagen vad som händer , förhoppningsvis löser de sig. Nae nu ska jag lägga mig igen o må lite mer illa och va allmänt utslagen.

tengo la camisa negra

hellluuu babbbeeeeess, sitter här och lever på nån slags överskottsenergi, är så extremt trött efter en kort arbets vecka. Trots att veckan varit rätt händelselös så känns de som om jag inte har tid o blogg, inte högsta prioritet. därför orkar jag inte heller berätta vad som hänt de senaste dagarna, mest jobb jobb jobb.


snygg-eve klippte page&lugg i kreta, bästa frisörerna <3




.

jag ska fan bli kriminell

29 dagar 3 h 11 min

29 dagar 3 h 11 min till jag lämnar detta värdelösa väder, tiden går för sakta.
vet inte vad jag ska skriva, är på så äckligt dåligt humör, gråten sitter i halsen och är super hungrig trots att jag åt för några min sen, blir mätt men hungrig igen efter 10 min, något jävla fel. vill duscha vill bada men orkar inte och jag skiter totalt i att jag inte duschat håret sen i fredags. känns förjävligt att lägga sig klockan 10 på sommarlovet, känns förjävligt att min mobil är urladdad ( har laddaren 1m ifrån mig men vafan) känns förjävligt att jag saknar dig, känns förjävligt att gå upp tidigt imorgon, känns tillochmed förjävligt att alla listor på spotyfi suger.
kommer inte kunna sova tidigt ikväll får väl lägga mig och läsa sagan om ringen boken igen som suger men fan bryr jag mig.
vill gömma mig, hejdå.


känns fan förjävligt att jag saknar er.


hårt arbetande kvinna.

uuuhuu första dagen på sommarjobbet avklarat! låter som värsta pärsen fast det i själva verket är världens enklaste jobb! får bokstavligt talat betalt för att prata&dricka kaffe. de fint det trots att jag fått huvudvärk&ont i magen av allt kaffe idag..är inte van!
skulle inte kunna önska mig bättre avdelning än den jag är på, big love till alla härliga små tanter där, så goa!

vuxenpoäng!

sitter o fyller i bankpapper och avtal. snacka om vuxenpoäng! Och fick dessutom flytta mig till mobilen, pappa har ockuperat min dator men antar att de blir så när han själv inte har facebook och vill prata med släktingar. Resten av kvällen gäller de att ladda upp för 4 veckor med gubbar och tanter. Kan bli hur bra som helst men just nu känns det bara som se snor mitt efterlängtade sommarlov men kommer säkert kännas bättre när pengarna sitter på kontot.
Erik,jullan&jag, grillpartey i påskas hos Kim.

djungelvrål.

sämst uppdatering, thats just life. hade en fin lördag med moa&jenny. Fina besök av alla möjliga djur men som sagt tog det som en man är ju van med djungeldjuren eftersom jag är ifrån tropikerna ;)
ska snart in till emma för o chilla en film men först en fika med brolle&flickvännen hans.

för jävla fin dag.








 

Avslutar med en hångelbild!
för jävla fin dag, allt och alla var helt underbara!



mentirosa

denna dag har varit hur lång som helst känns det som, vaknar och upptäcker att de är strömlöst i huset, många missförstånd gjorde att många tårar föll, men de löst nu. dåligt väder så passade perfekt med lite mys idag så for iväg och hann precis komma hem nu innan störtregnet kom. just nu sitter jag o pratar med mamma om gårdagens festligheter o lyssnar på regnet och åskan. laddar upp bilder snart.

bild från förra årets student.

verano azul

Vilken dag! Började med att jag kom en timma för tidigt till skolan, som tur var jag inte ensam , så vi drog oss till stan en stund innan och tog en glass. När vi såg hur studenterna börja rulla in gick vi till skolan igen där vi bjöds på både tårta o glass, fast tårtan hamna i papperskorgen..inte min grej.. Efter det sprang jag ner på stan bland alla andra tusentals folk, köpte blommor och sen snabbt tillbaka där Sebastian sprang ut , efter en bamse kram och överlämning av blomma var de bråttom hem. Vid 3 drog vi oss mot Haga där Jocke sprang ut , vilken stjärna! Tog en promenad hem och direkt in till jocke för mottagning. Riktigt god mat och fint folk, länge sen jag skrattade så mycket ! Allt var verkligen perfekt ikväll och dagen kunde inte blivit bättre, jag älskar verkligen detta folk. Kom nyss hem ska ta ett bad nu , för mina hårt utsatta fötter och sen lägga mig bredvid mamma som ligger o fylle snarkar eftersom pappa är i Tyskland. Fast först ska jag skratta lite till åt allsången, viftande taxöron, full student och underbar kväll. Bilder kommer imorgon . Besitos

hermanos

nu, studentfix&film med bezta

mi cama huele a ti

chillade grymt igår med jenny, såg filmen sanning eller konsekvens haha såå underbar film från typ 1997, sniggaste modet osv. vaknade vid en halv 12, var på så oootroligt dåligt humör går inte ens att beskriva.. men efter en stadig frulle så kändes det lite bättre, all denna pms..hoppas det blir ändring på det.
Vi tog oss sedan i kragen o gick till thapperska för info träff ang sommarjobbet, rätt onödigt men fick betalt för o va där så so what.
ligger just nu i soffa och gör absolut ingeting, lämnad av både föräldrarna utan mat :(

 

hårt arbetande kvinna arbetar in på småtimmarna..vad gör man inte för sina vänner?


taco

blev iväg tvingad av jenny och mamita till kunsum för o köpa köttfärs så när vi väl var hemma igen laga jag och jenny tacos, fyfan va vi tröck i oss! ligger just nu i soffan och umgås med familjen & äter jordgubbar. ikväll sover jenny här.

besos

en lektion idag och lyckades även kirra mvg på datakunskap! puuuussss


dile al amor

trampade direkt från skolan till ensjön där jag mötte upp julia&emma, hann med ett snabbt stopp på hc för att inhandla sjukt ovärda äckliga kakor, men dom gick ner ändå. kom hem vid en 7 och fick finbesök framåt kvällskvisten. Har nu badat, sett film& ätit choklad och ska nog dejta kudden snart, allt för trött.
Förresten om 36 dagar lämnar jag landet, mot Gc, las palmas, min lyckans stad, min födelseort, mina släktingar. de kan inte bli finare!


te quiero, papito!

Två bilder från förra sommaren hos la familia!

gracias

godmorgon solstrålar! måndagen kunde inte börjat bättre, med sol och sovmorgon, håller just nu på o fixa mig och lite saker inför dagen med hög musik i bakgrunden. Planeras lite bad vid ensjön efter skolan så hoppas solen håller i sig!

agua

har varit ute i över en och en halv timma och motionernat, kom precis hem och vatten har nog aldrig smakat såhär gott förut! Ska stoppa i mig lite mat nu sen ut en sväng på gården.

sale el sol

vakna precis , ligger fortfarande kvar i sängen. Magen skriker efter frukost så ska nog ta mig neråt för lite frulle sedan lägga mig en stund i solen. Senare idag är tanken att jag ska träffa Emma och eventuellt grabbarna, helt jävla perfekt för en söndag som denna!

mi amor

ligger o lyssnar på regnet och vart fan är du, nu när du ska vara här vid min sida?

la familia

något gott borde jag gjort i mitt tidigare liv för att förtjäna er.
utan er är jag inte hel, aldrig vill jag se oss gå skilda vägar.





uno dos tres

vid en halv två kom emsi hit med sin cykel och vi begav oss till gymmet. ansträngnings nivå kan man inte direkt kalla hög men körde lite ben och kondition. chillade lite base vid gymmet också där vi sen bestämde oss för att cykla till ingelsta så vi hoppade på cyklarna igen genom lite dugg regn, rätt skönt. Tjejerna shoppa loss på rusta men jag lämnade endast ingelsta med en godis påse och 39kr fattigare från mc. Hemfärden bestod även av den traditionsenliga "kejdehoppningen" denna gång emmas kedja, vi börjar bli proffs på att laga sånt nu, kanske en karriär vi borde satsa på?
Anlände till mitt hus vid en halv 9 där sedan kvällen bestod av filmmys och lite manikyr och avslutades med ko-pyjamas, joggingskor&prasseljacka vid bas, nej inte skämma ut sig nej nej nej.



la pared

godmorgon!
vaknade för nån halv timma sen av att pappa kom in o sa att klockan va halv 4, flög upp ur sängen för att sen inse att den faktiskt bara var 12 haha.. har precis ätit en förberedande frulle samt lite jordgubbar, härlig sommar frukost det där!
nej nu måste jag packa väskan och fixa mig lite smått innan emma kommer hit oså tar vi cyklarna till gym1!






mi madre

ligger o läser allt vad jag ska stoppa i mig nu när jag ska börja med p-piller, ujuj mycket okända saker och läskiga biverkningar, men vi får se hur det går!
kom hem från evelina för nån timma sen, de blev en finfinfin kväll med skratt o stoj!
ska nog ner och sätta mig i vardagsrummet o pratar lite med mamita om allt möjligt men blir nog sängen rätt snart ändå. super trött och vill inte vakna allt för sent imorgon.. skulle egentligen upp på ett zumba pass men jag avbokar den för orkar inte ställa klockan osv, dessutom inte alls sugen på dans utan ska mer satsa på gym1 och relax avdelningen imorgon.
känner mig sugen på att mobilblogga men förstår mig inte alls på hur det fungerar men det är något som får undersökas mera imorgon, godnatt!

en eso momento

just nu, jäääääääätte vacker tjej med jordgubbar.


helado y fresas



denna eftermiddag kan ju suga min stortå. absolut inget har hänt, alla filmer har varit dåliga, alla har varit tråkiga och jag vill bara rymma. vill bara att denna dag ska vara slut, nu nu nu!
men blir förhoppningsvis en finare kväll, ska möte emma&evelina utanför willis vid 7 och pappa kom precis hem med jordgubbar som jag ska trycka i mig!

Dessa gobitars bloggar:

http://evelinaiisabella.blogg.se
&
http://emmaamatilda.blogg.se
(tvingad ;) )

casi casi

missade spånkan imorse så fick stressa iväg för att hinna med nästa, väl i skolan såg vi på film, lite lätt msk lektion. Maten va äckligaste , vad köket erbjuder gioagkfgperqg¨vill bara kräkas på det, finns de något värre än rester? Dino blev några hudlager lättare, totalt frasig i ansiktet var han och han tyckte nog det var lagom kul att vi irriterade honom med att han inte borde somnat i solen. Efter maten gjorde vi oss redo för ett svååårt prov som sedan visade sig vara hur enkelt som helst, nio frågor allt direkt ur boken, ingen utmaning.
Ligger nu i soffan o vet inte alls vad jag ska göra. får se får se.



"mami no hagas eso, sabes que te quiero"

nästan ovärt o gå upp imorse kände jag men har tyvärr prov idag som jag vill få överstökat. Men humöret är på topp, det är fredag! fast vet inte rikigt vad dagen har att bjuda på.. funderar på en runda på stan efter skolan. Blivit hur sugen som helst på en långklänning, frågan är ifall jag passar i det, hm?
Ikväll så får vi se vad som händer, känner mig yr och varm får se hur det utvecklar sig.. hoppas iaf på en lugn mysig kväll!

nunca más!

så kallade äldre personer som ska leka överhuvuden, ge mig problem som inte ens exicterar och förstöra något som inte ens finns. Trodde man var förbi det stadiet när man klassas som en vuxen man, men antar att det är individuellt. men det är just sånt här som gör mig irriterad och får mig att vilja kasta sand i varje killes ansikte när de drar egna slutsatser och tolkar saker helt fel för att sen få en att se dålig ut, när man själv gör allt i sin makt för att göra det så oinfekterat som möjlig med hjälp av sin ärlighet. Varför vara ärlig när det sen inte tjänar till? när utsidan bara ser smutskastningen och hur dålig person man är för att man inte föll för just honom. Jag ville inte ens falla, jag hade redan föllit för en annan för länge sen, man kan inte falla två gånger och man vill inte ens falla för nån annan när man redan fallit för han som har ens hjärta.
hela situationen är absurd och allt som nånsin hänt var misstag, misstag misstag.
Det första och ända inlägg i hans namn aldrig mera aldrig, alla broar är brända, om det ens fanns några.
jag är inte ledsen,inte arg, inte långsint utan bara glad att det fått ett slut!

sentido feliz sabiendo que tu estas aquí

No, no es amor, lo que tu sientes, se llama obsecion,
una ilusion en tu pensamiento, que te hace hacer cosas, asi
funciona el corazon.

 



queeeeee?


justnu, ligger o försöker plugga till provet men ligger o halvsover istället och inget verkar komma in.
Hopplöst fall, ska försöka få nån av föräldrarna att förhöra mig nu i varje fall.

la lluvia

blöt, genomblöt precis som jag önskade imorse. kanske tar tillbaka det lite nu, regna fick de gärna göra men med lite värme, men trots allt så passar regnet bäst idag, har prov imorgon o har inte ens börjat plugga, vad har hänt med mig?
Har dessutom börjat känna mig väldigt kulturell, igår musikal och idag statsmuseet. museet kan ju bokstavligt talat kyssa min rumpa, hur ointressant som helst. Ingen rundtur att hurra för. annars har väl skoldagen varit lite "vaaa" hela dagen haha, fina klasskamrater jag har där! :*
ska nu fortsätta äta min yoghurt sen dra på mig brillorna o känna mig allmänt smart.

Söt bild på mig och evelina från fredagens poolparty @ markus place!



Besitos!

buenos días

kollade nyss ut genom fönstret och såg fullt med moln och tänkte ääääntligen! orkar inte med mer värme längre, orkar inte gå runt o svettas som ett djur med ständig huvudvärk. Egentligen älskar jag värmen men känner att jag håller på o bli sjuk så.. Håller just nu på att sminka mig och lyssnar på gammal musik, trevlig nostalgitripp såhär på morgonen. Tar spåris vid 10 mot skolan för lite mentorstid osv. undrar vad vi kommer få skit för idag, men sånt man överlever.
Hoppas ni får en toppen dag! besitos!

por un segundo.

håller just nu på att tappa upp ett bad, benen ber verkligen efter det efter allt detta cyklande, okej från stan och tillbaka men med lite smått träningsvärk sen i måndags (saay whaaat?!?!) var det en utmaning att ta sig upp på cykeln. Resten av kvällen planerar jag att bara ligga i sängen och skratta åt de fina smskonversationerna och somna sent eftersom vi ändå har sovmorgon imorn.
Förövrigt trivs jag som fisken i vattnet med detta nya bloggande som egentligen inte alls är min grej men jag ger det ett försök, enjoy!

Bestios :*


perfecto.

har haft en sån fin dag, vaknade upp av sms där de stod att alla lektioner va intsällda vilket betyder ledighet i detta strålande väder. Åt lite fin frukost med jenny bland myrorna, la mig en stund i solstolen men sedan snabbt vidare till moa där det bjöds på mera solande och badande i egen mekkad vattenspridare, samt egenodlade grönsaker, vattenpipa och underbar musik.
Ska hoppa in i en svalkande dusch nu sedan hoppar vi på cyklarna ner till stan för att hämta ut biljetter till en musikal som jag spontant blev medbjuden på! Hoppas även att vi hittar smarriga jordgubbar.

moa chillar barrra



vamos a la playa, a mi me gusta bailar.

värmen har bokstavligen tagit död på mig idag, att gå runt på stan i jeans i 28 graders värme är inte min grej riktigt.
trots värmeböljan lyckades jag hitta lite plagg som föll för.
here we go.


vive tú aventura.

fart fylld förmiddag med mycket rännande mellan klocket och ebersteinska.
Lite falukorv&makaroner satt fint och snart bär det av till umo med snygg lisa.





RSS 2.0